Thursday, June 10, 2010

............

assalamualaikum..

hmmm tak taw nak tulis tajuk ape hari ni so biar tak bertajuk

feels really stupid today. bukan tak boleh jawap tapi rase cam tak cukup ilmu lagi kat otak!

kenape3??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!

susah sgt ke dental materials tu? ataupun mmg tak suke nak bace? atau mmg subjek tu terlalu dry kalo nak compare dgn pharmac, patho or microb?!

hah jgn nak salah kan sesape! salah kan diri sendiri yg memandang enteng dm!

kesian dm selalu kene pulau

encik dm jgn marah or merajuk taw

sy bace awak

janji (insyaAllah)

sy bace taw

sy pun tak nak kantoi juga kene jumpe awak, dating ngan awak lagi extend 6 bulan :P

ish geramnye!!!!!!!!!!

tapi tak taw nak cakap kat sape, tulis jela kat sini. sakit hati huh!

dah2 pegi study patho microb plak esok.

lupekan yg hari ni

pastikan exam final wat yg terbaik

tak maw sangkut :(

amalina rajen please.....

1 comment:

sajeed said...

salam

wish u a very happy ramadhan in advnce.............


n wish u a happy b'day........

Take care.......

allah hafiz