Thursday, November 20, 2008

exAm DaH AbIS tApi...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah boleh juga masuk internet setelah beberape ari internet takde dalam hostel ina ni. dari pukul 6 sampai pukul 7 wajib takde eletrik. lepas tu bile ade balik tak dapat internet terus dah. hai pelik2 india ni. sabar je la.

erm exam dah abis dah dari ari sabtu yg lepas. sepatutnye begitu la. tapi berite tergempar terbaru plak boleh cr umumkan ade internal assessment untuk dental material plak minggu depan. elok2 dah merdeka kene bace buku balik. tak jadi plan nak shopping ahad ni. erm tak taw juga mane la taw bole wat pelik pegi shopping juga ahad ni. bukan bole percaye sgt kan? kan?

isnin ni ade teori dental material 8 sampai 9 pagi. then ade praktikal plak ari khamis mggu depan dari pukul 930 sampai 1230. tak taw la ade viva k tidak. ina ni dah la jenis cepat cuak sket kalau org tny depan2 ni. lagi2 dalam english maw tunggang terbalik bercakap. takpe2 yg penting teruskan usaha~!

okla sampai sini saje coretan ina. malas nak menulis. tak sabar nak balik malaysia disember ni =)

4 comments:

~*miss yana*~ said...

aku pn da abes exam ari ni!!!! tp br masuk blok baru..maka...ak da xde rehat.

cm knal je gmbar itu...ade mksd tersembunyi tuk ko ke?

hmm ape pon all the best!!!!

nur_amalina said...

amboi yana hang ni suke yer nak kenekan aku

erm takde maksud tersembunyi pun aku suke gamba tu n words die. very nice!

same goes to u all d best!!!

yananana said...

amalina,balik jugak ye dec????yeay! ley jumpe kan? :)

nur_amalina said...

yup yana sudah semestinye aku pulang, bagai sirih pulang ke gagang ehe aku ni berperibahasa la plak

ok bole2 kite bole jumpe wat gathering la nak bawa keta gi umah ko kite lepak2 minyak dah murah skrg =P