Friday, January 16, 2009

taggy~

Assalamualaikum...

pade kali ni ina nak jawap tag seseorang yg telah meng'tag' ina.
ina copy paste arahan die ni bacelah...

here's what we should do. it's simple:
list down 5 of the products from the list below that you are boycotting,
and then list down 5 of the products that you will try your best to boycott,
and finally list another 5 of the products that you find it hard to boycott,
and tag 5 others.

this tag is to get everyone to read the list below carefully and identify which products affects your life and the lives of the Palestinians most! You can also compare your list with your friends and see: if they can boycott one product that you haven't been boycotting, why can't you start to boycott the product too?


5 products i'm boycotting :
i) mcd
ii) kfc (mujurlah mcd n kfc ni bukan makanan favourite)
iii) coca cola (tak minum pun tak elok minum air gas bnyk2 ni)
(setakat ni itu je kot)

5 products i will start to boycott :
i) maybelline
ii) kimberly clark's products
iii) nestles (hmm payah sket yg ni...)
iv) johnson & johnsons
v) maggi

5 products that i find hard to boycott :
i) nestle's products
ii) kit kat
iii) nokia (i mmg pakai sony pun)
iv) disney (ari2 tgk kartun disney kat astro lg2 time cuti ni)
v) johnson & johnsons

ina tak nak tag sesape. (malas sebenarnye hehe..)

4 comments:

Nama Saya Alfian Arif Taib said...

rajin sokmo ko membalas tag ye?? saya tak tahu nk balas apa tag abg kita tu....hehehe....do come and see his/our latest picture in manipal...hahaha...jgn jeles tau..

~*puding caramel*~ said...

amalina...aku nk panggil ko amal bole x? baru aku prasan..sejak kite tadika..aku panggil ko amalina.

mekasih merantau ke blog aku.
patutla senyap je.

aku sangat2 hargainya.

be good. n all the best utk exam ok

nur_amalina said...

lor nape ko nak panggil aku amal?
kan ke elok ko panggil aku ngan name penuh aku? aku pun suke kalo ko pggl aku amalina wat..
hehe but then ok jer kalo nak pggl macam tu depends la asal selesa pade ko dan bukan yg bukan2 hehe

Nama Saya Alfian Arif Taib said...

kalo camtukan amalina,saya nak pggil kamu dengan gelaran2 di bawah,boleh??

1)AMAL
2)AMALI
3)AM
4)LINA
5)INA
6)ALIN
7)ALINA
8)MALINA
9)AMALIN

wah banyaknya nama boleh pggil kamu...yay!syioknya ada nama yang best cam ko ni....