Sunday, April 19, 2009

Kegilaan apakah ini????

Salam....

ina diganggu. diganggu oleh Org Gle! owh MY GOD what should i do? what should i do??? sungguh mmg gile. nah bace ni

Please receive the phone. How r u darling? Accept my love.
I love u. Myself Raju.
sungguh nak pecah perut ina bace ni. guling2 tapi takut juga. apekah??? siape die suke suki nak cakap i love u tak pasal2 ni??? kenal pun tidak. haish bahaye~ takut2
alkisah bermulenye diganggu ni sebelum exam lg rasenye. mase tu Org Gle ni asyik call jer. ingatkan iklan2 so tak penah angkat pun. but ade sekali tu angkat juga. ade k patut org ini tny siape sy. hey u the one who call me so ur suppose to know me!!!
ina cakap die wrong number. but then still call n ina pun menamekan die Org Gle. puas ati mmg gile pun die ni. then dah lame2 tak layan pun still die call last2 die anta msg berbunyi 'hi pooza how r u?' dah sah mmg salah org. tak paham bahasa la die ni tension sy di buatnye. bile still tak layan die pun still call lg. last2 azie n fazi suro angkat jer. cakap kat die sy bukan pooza so plz don't call me anymore.
ok siap warning die lg. kalau call lg ina nak report polis. mule2 nampak macam die dah terima yg die salah org tapi lepas tu menjadi balik. lg tak betul adela. he can call me in one day more than 10 times. haish ini sudah kes parah. abis bateri sy camni.
sy sudah pegi vodafone nak block number ni. tapi tak bole sebab die bukan no. vodafone. so how la?lagipun die yg ade no ina so kalau ina block no die pun die still bole cntc ina gune no lain. erm the best option now is wait n if it's getting worse may be i can report to police. atau pun susah2 sgt tukar je la no~ (mahal tu sim card india ni taw!)
ina tak suke ina tak suke ina tak suke. ini pekerjaan org gile tak faham bahase dan mmg tak nak faham.. i pray he'll stop disturbing me. tlg doakan juga yer.. mekacih :D

2 comments:

sitihawa said...

haha...aku tak tau....dia dh jd kipas ssh mati ko....haha...
weh mek..mne gmbo.....? ko kate nk ltak dlm blog. ke ko msuk fs? ala,aku dh lme gle tak bkk fs.

nur_amalina said...

weyh jgn la payah la nak idup kalo die dah jadi kipas susah mati aku huhu (ape mendenye tu sbnrnye tak paham pun) tenet aku lambat la nak uplod gamba pun lembap hehe i will tggu la sket ek