Wednesday, July 22, 2009

Alhamdulillah...

Assalamualaikum...

Alhamdulillah semua dah selesai. peperiksaan terakhir ina pun dah selesai hari ni. dan soalan terakhir viva ina berbunyi begini 'tell me in malaysian language what does it mean with I WILL STUDY BETTER AFTER THIS?

bunyinye mmg agak dahsyat. memang memerli pun. erm bukanlah ina tak boleh jawap lgsg soalan die. cume tersangkut2 sket. sebab tu lah examiner tu cakap macam tu. tersenyum2 org kat sekeliling terutama lecturer yg ajar ina tu. sebab yg menyoal tu external examiner.

ina berdoa semoga ina lulus semuanye dan boleh masuk 2nd year dgn jayanye. insyaAllah..

hmm ape pun ina dah selesai semue paper. sekarang mase untuk berehat. ina nak gunekan mase cuti ni dgn berehat bersungguh2. hehe ina akan pulang minggu depan bertarikh 28 julai. wah tak sabar untuk berade di rumah sendiri. rindu dgn malaysia. nak makan makanan malaysia. nak shopping. nak drive. ape lagi?? hmm nak jumpe kawan2 lame.

hmm esok still tak bole nak jalan2 sgt lg sebab kawan2 ina kebanyakannye still ade paper lg esok.cume ina seorg dah selesai. tapi tak pe bnyk perancangan ni..

okla cukup takat ni dulu bercerita. tadi ina baru jer dinner makan macaroni. pertama kali mencuba masak sendiri. umph.. sedap juga. pandai juga sy masak yer. hehe balik mesia bole la masak kat umah... =P

2 comments: