Wednesday, December 16, 2009

plan cuti kali ini... hehe

Assalamualaikum.... :)

hehe lame giler ina tak menulis. sebab malas sebenarnye... alasan yg lain sy exam la baru jer abis semalam. n satu lagi takde ape2 yg nak dituliskan hehe XD. k2 cukup dgn segala alasan.

ok ina akan start cuti next week 24.12 sampai la 3.1.10. selamat tahun baru semua!!!! hmm kali ni cuti ina tak balik mesia. instead ina dan 3 orang lagi kawan nak berjalan2 kat north india. hehe syoknye nak mengabiskan duit~ (hai teruknye sy ni kan??) tapi bile lagi kalau bukan sekarang kan3?

tempat2 tujuan kami adelah: delhi, jaipur, agra, shimla dan manali. wah nak main salji kat manali!!!! sekarang musim sejuk so ade peluang la kan insyaAllah... even kat delhi pun sekarang suhu kadang2 boleh mencecah 17 degree! kene bawa baju sejuk nih! ape pun terasa cuak juga la sebab nye kami ni berjalan takde org laki pun sume nye perempuan. but then kami ade amik tourist guide la hopefully semuanye berjalan lancar... (any advice org2 yg berpangalaman? bole la share dgn ina :))

erm cukup la cite pasal tu. kali ni exam ina macam tak berape bagus sgt ade ups n down... hmm 1st internal kan... takpe2 gambate kudesai tuk exam seterusnye! hehe

yer satu lagi ina tak ingat exact date nye tapi 2-3 mggu yg lepas ade pelawat dari USM Kubang Kerian Kelantan datang n dorg nak wat program offshore ngan KLE ni. syoknye coz dorg dah confirm starting dr tahun depan nak hantar 100 students blaja kat u ina ni. so kirenye bertambah ramai la rakyat mesia kat belgaum ni. syoknye3~! lame2 bole jadi cam manipal la belgaum ni. cepat2 wat saranan tuk adekan fudcourt mesian jugak yeah! cume mereka hanya meminjam facilities n dapatkan ilmu dr lecturer la tapi still sijil yg akan dikwarkan nanti MD USM bukannye MBBS cam yg kat india ni. hai tak kisah la sijil i BDS KLE punye.. hehe

tu la antare nye ape2 berita terbaru sy setakat ni. ok insyaAllah bile dah balik dr berjalan nanti ina uplod gamba bnyk2 yer... till then see ya! :P

p/s : doakan kitorg selamat berjalan taw thanx :)

3 comments:

~*puding caramel*~ said...

amalina...bce la post aku yg latest.

saje je nk bgtau

-maRs- said...

sahr da g maen salji tuh.. ce ko try ask dia sume2 pasal tempat ke,fees ke..ko de no baru dia kn? if xde,ym ak..

hilmi falih said...

best2.. sy pun nk gi jalan2 bawak famili bulan2 nnt,,, hmmm, baca je lonely planet tuh.. info dalam tu sumer boleh kata reliable gak ar.. =D slamat bercuti!! =)