Friday, October 3, 2008

sAtu hARi Di HaRi rAYa~

Assalamualaikum...

pasti ramai yg ternanti2 gamba raye ina tahun ni kan?? hehe (perasan!!) erm tahun ni raye seperti takde ape2 sgt, almaklumlah beraye di perantauan bersame dgn rakan2....

hmm tidak seperti hari2 biase yg lain, dah tak perlu bangun bersahur.. jadi ina pun balas dendam la bangun pun lambat hehe kalo bole mmg tak nak bgn nak tido aje.. bergolek2 atas katil cakap tak nak bangun~!! terukkan??

then siap2 kemas pun ala kadar je la potong2 kek batik (yg dibuat beberape ari yg lalu tumpang peti ais org) nak jamu kat tetamu yg dtg.. tggu punye tggu tak dtg2 kate nak dtg start pukul 10 org dah lapa tggu tetamu ni, nasi ayam plak makan tuk tgh ari rupenye huhu jadi kami bertige (ina, azie n fazi) junior yg muslim la kan bergambo la dulu.



biase la kalo org perempuan jumpe kamera macam2 la jadinye..










which one do u prefer? left or right?? =P hehe







it's me!!!

bersame rumate yg satu~

hai tgginye la cik fazilah ni nampak sy cam pendek la plak =P

akhirnye setelah beberape lame menunggu tetamu pun sampai la jugak make kami makan2 la sambil berbual2 sebentar.. lepas tu sume pergi beraye dr bilik k bilik dr tingkat 5 sampai la ke tingkat plg bawah tuk makan nasi ayam hehe =P



lepas zohor kami pun kwar la pegi beraye k rumah senior yg duduk lwar, rumah kak aimi n kak husna. lepas tu kami beramai2 pegi tgkap gamba raye di subhash photo...=)

di rumah kak aimi n kak husna

a pic of a famili as a whole~ =))

kesimpulannye di sini hmm ok la beraye kat tempat org ni sedey mmg la sedey tapi nak wat camne pengalaman la kan, yg penting gamba kene senyum lebar2 =)) esoknye (jumaat) dah kene pegi klas dah huhu wat carving n korek kaviti as usual.. ape pun SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI kepade semua pembace~ =))

2 comments:

~*miss yana*~ said...

slamat ari raya n maaf zahir n batin..sedeynya..but stil ok..biasa a tu..tuntut ilmu di perantauan kena banyak pengorbanan..ape pon all the best! bangge ngan ko..bjaya bhari raya tnpa kuarga disisi...

yg aku nih? still cmni lagi..homesick xsudah..eheh xdela..

hilmi falih said...

selamat hari raya... =)
cantik baju.. =D