Saturday, December 6, 2008

i wAnT tO gO HomE

Assalamualaikum...

ngee ngee post kali ini adalah untuk mengekspresikan diri ini yg sudah tidak sabar2 mahu pulang ke malaysia~ =D

cuti ina tidak lame sebenarnye mengikut kalender akademik hanyalah dari 24.12.2008 sampai lah 4.1.2009. tetapi ina telah dgn sesuke hatinye memonteng klas dan memanjangkan cuti ina bermule dari 15.12.2008 sampailah 8.1.2009.

sebenarnye flight 17.12 tapi nak travel k bangalore airport saje sudah memakan satu malam. jadi nak tak nak kenela memulakan perjalanan sehari awal sebab flight tu tgh malam. dan bile pulang ke india semule perkare yg same perlu dipertimbangkan juga.

susah juga bile universiti ni terletak kat dalam rural area kan? tak pe la nak balik tu yg penting hehehe... ape pun kerje memonteng ina ni sume telah ina kire2 sebelum nak laksanakan. tapi still takut juga sebab ina kene fulfill attendance 75% untuk membolehkan ina amik periksa final.

ina berdoa semoga perjalanan ina selamat. dilindungi dari bahaye. lebih2 lagi dalam keadaan india ni yg sentiase bergolak. haish india2 bile la kamu nak aman? yg takde keje nak pegi letup sane sini tu kenape? nak bunuh2 org lagi, tak fikir k? asyik nak nyusahkan org jer kejenye (nada membebel =P)
erm dalam mggu depan juga nampaknye ina kene bekerja keras sket. semate2 untuk mengejar mase yg bakal diambil sempena nak cuti kan. ina kena kerje lebih sket dalam carving gigi, cutting cavity. semue ni kerje praktikal yg memerlukan konsentrasi yg tggi. harapnye ina boleh selesaikan semue nye, insyaAllah.
ok la sampai sini ajela ina menulis. nantikan kepulangan ina yer org2 di malaysia! miss u all!

2 comments:

~*puding caramel*~ said...

ewah2 semangat gile..manje betul! aparra....

semoga ko sentiasa dilindungiNya

peace =)

yananana said...

amalina,jaga diri taw.haish,da dapat badi aku lak yea?malina,sy tagged kamu nih :)