Monday, July 21, 2008

20 oN d rUn

assalamualaikum...

pada tanggal 18 julai 2008 tepat jam 1020 pg (waktu malaysia ye) maka ina berumor 20 tahun sudah. wah dah tue~ n yg plg best nye sambut kat india!!!

tak sangka senior n kawan2 beriye celebrate. kami makan di Ramdev Hotel (di india ni tak de restoran kalau ade yg macam kelas sket sumenye dipanggil hotel walau pun takde hotel sbnrnye) dekat je ngan kampus, jalan kaki pun bole. sume org menyanyi lagu hapi bufday! dan yg tak sangkanye pengurus die pun wish kat ina!!


inila die kek bufday ina. time kacih bnyk2 kat kak mas n kak shikin yg organise kancelebration nih. rase terharu sgt plus happy! ye la dah la jauh ngan famili n org yg rapat ngan kite. dah ade org celebrate pun dah cukup gembire =))



i'm TWENTY ALREADY!!!!!!!
okeylah azam setelah berusie 20 tahun kan... hmm nak jadi lagi rajin belajar, lebih berdikari, menjadi wanita solehah.. (amin...) semoga berjaye dunie akhirat... =)

kepade sume kwn2 especially yg bersame2 ina kat KLE ni thank you so much!!! muah!!! syg korg sume. thanx 4 being wif me. kepade yg dekat m'sia sedare mare kawan2 yg wish pun mekacih yg tak terhingge. insyaAllah kite akan jumpe juga nanti.















4 comments:

~*miss yana*~ said...

20 sudah kamu! welcome to da club!!! isk..apesal terasa agak tua..erm..

imanulhassan said...

sampai dua kek, huh mantap2.

mama said...

Assalamualaikum,

Happy Birthday.. Dah besar dah anak Mama. Mama dah baca blog Ina tu. Cantik jugalah hostel Ina tu. Taklah teruk sangat. Jaga diri elok-elok. Mama dan Abah doakan Ina panjang umur dah murah rezeki. Nanti rumah dah siap mama akan tangkap gambar dan hantar kat Ina. Ok salam sayang dari kita orang semua.

Mama

NAL said...

Dear Ina,

Happy Birthday!!. Pass me your address. So mana la tahu we can send something special for you by post of course. If not on your birthday, probably for some other occasion..

Mak Tam sempat belek2 Ina punya blog ni. Menarik and really fun to read. Kawan Mak Tam tu ada pass dia punya sister no tel & address. She is a fashion designer. Not sure if you like to know her.

Take Care
MT