Sunday, July 20, 2008

mY nEw pLacE

assalamualaikum...

dah seminggu lebih dah ina kat india ni. setakat ni makan je la ape yg ade. duduk kat sini mmg memenatkan. tak macam kat ktt kolej kecik & setempat jer. kat sini mmg kene banyak bergerak. especially nak pegi klas. but then still try to cope up.

hmm hostel yg ina duduk di panggil international ladies hostel. mule2 sampai ingatkan duduk hostel yg buruk la, skali dapat hostel lawa. siap ade lif lg alhamdulillah... =))

ini la pemandangan depan hostel. lawa tak? heheh ok la padan la ngan yuran asrama die, rs53000 setahun. tu pun duduk double kalau duduk single lg mahal ma~.
now it comes to d best part of d hostel! kat sini duduk mmg pamper giler. ade tukang sapu sampah, mop lantai, basuh baju & d most of all ade lif! (macam tak penah naik lif jer huhu) tapi untuk basuh baju kene bayar every month la about rs100 murah la tu kurang rm10 m'sia!!




ini la die lif yg bukan sebarangan lif! huhu tingkat 5 taw ina duduk. kat india ni tak sah sehari hidup kalau tak black out. so kalau tyme black out kitorg nak pg klas kene la turun tgga yg bertingkat2 itu. turun tahan lg. penah skali black out malam & kitorg terpakse naik tgga untuk balik bilik. huh sadisnye.






gamba di hadapan bilik ina room 20CH. baju yg di pakai tu baju pinjam senior punye. kat u ina ni agak conservative sket coz sesape yg memakai lain dr yg lain mmg menjadi tumpuan. even kalau pakai baju kurung dr pg sampai k petang pun org2 india pandang semacam sepanjang jalan.





















ini aci2 yg keje kat hostel ina. dorg sebnrnye ramai lg tapi yg ni je yg ade mase amik gamba tu.






ini dalam bilik agak spacious n selesa ade attached bathroom skali. puas hati la juga. okey cukup la cerite pasal hostel. now it's tyme to talk about da campus.....




Institute Of Dental Sciences itulah name diberi.
mmg depan nampak cantik tapi kalau masuk dalam belom tentu lg....


standing from d left me,sylvina n sitt leng. dentistry student ma~ azie tukang tangkap gamba tak masuk la heheh.



in front of da hostel wif sylvina n azie. bley plak termasuk rani tukang cuci baju tu kat dlm gamba nih huhu.








2 comments:

~*miss yana*~ said...

waaa...best gak tempat ko...anyway..good lak..hmm happy belated bday..sorry xreply msg sbb tggal 7 sen kdt aku..sempat dgr ko kate hello je..ttbe putus..haha..

imanulhassan said...

kolej kediaman macam shopping kompleks plak.